Psychische Stabiliteit- Altijd
Geestelijke Gezondheidszorg Belangrijker dan u beseft
../data/nieuws_plaatje_klein/120bij90bus.jpg

PCS introduceert klachten- en ideeënbus

Medio april is door de Directie van Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) een officiële Klachtencommissie geïnstalleerd. “Al enige tijd rust de verplichting op het PCS om een commissie te installeren met het doel klachten op systematische wijze te registreren en op gestructureerde wijze te behandelen, teneinde verbetering aan te brengen in de zorg en dienstverlening in ons centrum” benadrukte Algemeen Directeur, Dayasankar Mathoera.
Lees verder

../data/nieuws_plaatje_klein/Enkele_van_de_geslaagde_cursisten_van_de_Liberman_modules_‘Omgaan_met_verslaving’_en_‘Omgaan_met_werk’.jpg

71% cliënten stabiel na Liberman

“De cliënten moeten gaan beseffen dat ze het voor zichzelf doen”, benadrukte Medisch Directeur drs. Ricardo Haarloo, tijdens de certificaat uitreiking aan participanten van de Liberman modules ‘Omgaan met Verslaving’ en ‘Omgaan met Werk’ in de Conference Room.
Lees verder

Seminar International Nursing Day

8 mei 2014 - 8 april 2014   08.00 uur tot 13.30 uur

Op donderdag 8 mei wordt door het PCS voor genodigden een Seminar gehouden in verband met Dag der Verpleging 2014: "Mental Health Nursing: Quo Vadis?" Het thema voor Dag der Verpleging 2014 is "Nurses: A Force for Change: A vital resource for health"

Viering Dag der Verpleging 2014

12 mei 2014  06.30 uur

Viering Dag der Verpleging 2014 met het thema "Nurses: A Force for Change: A vital resource for Health" in het PCS, met de jaarlijkse vlaggen parade en nursing breakfast.

Momenteel heeft ons ziekenhuis geen openstaande vacatures.

Moncler Jacken

Bottes Ugg Ugg pas cher

doudoune moncler

Bottes Ugg pas cher Bottes Ugg pas cher
Psychiatrisch Centrum Suriname
ALetitia Vriesdelaan 1-3
T477190
F477072
Einfo@pcs.sr
Wwww.pcs.sr
CRISISHULPLIJN
YEPI DE!
BEL 114
Logo ministerie van volksgezondheid