Rabindranath Khoen khoen
Een uitblinker in zijn vak - Ik heb geen privé leven, mijn werk is mijn leven
Rabindranath Khoen khoen - Arts
Magdalena Bernadin: een moederfiguur in het PCS
“Ik heb prettige en ook minder prettige jaren in PCS gehad, maar desondanks ga ik met een prettig gevoel weg”
Magdalena Bernadin: een moederfiguur in het PCS - Medewerker Personeelszaken

Het PCS heeft momenteel vacatures voor verpleegkundigen. Uw sollicitatie wordt altijd serieus en met de nodige discretie behandeld. Voor meer informatie over werken bij PCS en openstaande vacatures kunt u mailen naar [email protected]

Downloads
Procedure Registratie van diploma's voor buitenlandse verplegenden (SNB)

Eurtha Fonseca

Eurtha Fonseca: van verpleeg- assistent tot subkassier In deze editie richten we de schijnwerpers op Eurtha Fonseca die op 1 december 2011 dertien jaren in dienst is van het PCS. We zien haar vaak bij de kassa of de Verplegingsdienst.
Lees verder

Kenneth Blijd

Kenneth Blijd

Met uitzondering van de afdelingen Automatisering, Technische Dienst en Elektra doet hij de inkopen (soms deels) van alle overige afdelingen in de instelling. Voor alle reguliere (dagelijkse) inkopen doet men een aanvraag via het Magazijn.
Lees verder

Rabindranath Khoen khoen

Rabindranath Khoen khoen

“Zuster roep die patiënt van zonet weer voor me, ik moet zijn longen nog beluisteren. Ik heb dat nagelaten en mijn geweten begint me aan te klagen”, dit zijn de woorden van de arts Khoenkhoen die plots ons gesprek afbreekt omdat zijn geweten hem aanklaagt.
Lees verder

Mirja van Lent

Mirja van Lent

In maart 2008 stapte zij als 21-jarige voor het eerst het PCS binnen. Mirja van Lent kwam als derdejaars student van Hoge School INholland uit Nederland stage lopen bij de Sociaal Psychiatrische Dienst (SPD). Sindsdien is zij niet echt meer vertrokken.
Lees verder